Een compleet nieuwe ervaring van vermogensbeheer

Belfius Wealth Management
Een compleet nieuwe ervaring van vermogensbeheer

Een 360°-visie, die privé en professioneel combineert

Een geheel eigentijdse benadering van uw vermogensbeheer, perfect afgestemd op wie u bent en hoe u in het leven staat, vandaag en morgen. Dankzij de expertise van uw Wealth Manager én van onze experten en partners kan u 24/7 rekenen op een optimale begeleiding, ook in de meest complexe materies. Rekening houdend met uw professionele activiteiten en familiebanden. Of het nu gaat over uw beleggingsportefeuille, een krediet op maat, het beheer van uw onroerende goederen in België of in het buitenland, de overdracht van uw familiebedrijf, een aankoop in het buitenland of de uitbreiding van uw kunstverzameling.

Belfius Corporate Banking… Maak van uw professionele ideeën een succes

Wil u de beste partners vinden voor het beheer van uw zakelijk vermogen om uw dromen waar te maken? Met dezelfde passie en inzet als uw Wealth Managers helpen onze Corporate Bankers u uw ambities als ondernemer elke dag opnieuw realiseren.

Met hun expertise aan uw zijde legt u uw professionele ambities steeds verder. Want uw ondernemersgeest maakt de Belgische economie sterker, schept banen en geeft een kans aan iedereen. Ontdek Belfius Corporate Banking.

Inzetten op het digitale leadership van belfius om u performante, geïntegreerde digitale tools te bieden

Onze apps en digitale tools combineren voortdurende innovatie, gebruiksgemak en optimale veiligheid. Reactievermogen en de wil om constant te evolueren, maken van Belfius de digitale bank bij uitstek. Zowel voor uw beleggingsportefeuille, waarvan u de prestaties in realtime kan volgen op uw smartphone of tablet, als voor uw dagelijkse bankzaken, uw kredieten en uw verzekeringen.

Meer nog dan begeleiding, een menselijke relatie

We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van onze digitale tools en onze menselijke aanpak, dicht bij u, het verschil maakt. Daarom bieden we u een Wealth Management dat verankerd is in de hedendaagse samenleving, net als een conciërgedienst, met vaste medewerkers die toegewijd zijn aan uw behoeften en verwachtingen: Wealth Managers, administratief assistenten, portefeuillebeheerders en nog veel meer.

Een expertise die dichtbij en proactief is

Administratie die op u wacht? Onze experten verlichten uw dagelijkse taken door u oplossingen te bieden aangepast aan de Belgische wetgeving, fiscaliteit en internationale reglementaire vereisten. Een Wealth Management dat profiteert van de efficiëntie van uw plaatselijk Belfius-kantoor voor uw dagelijkse bankzaken, en dat steunt op een uitgebreid netwerk van experten. En niet te vergeten de nabijheid van het directiecomité, dat een ongezien reactievermogen garandeert. Ontmoet elkaar in één van onze eigentijdse hubs, of bij u thuis. In alle discretie en verspreid over het hele land.

Vermogensbeheer: Verschillende mogelijkheden, aangepast aan uw noden

Partnership met Candriam

Om u een optimale begeleiding te bieden, werken we samen met Candriam, één van de internationale leiders in het beheer van activa. Candriam en Belfius delen dezelfde waarden: doorgedreven aandacht voor risicobeheersing, de wil om voortdurend te innoveren, transparante communicatie en de hoogste ethische bestuursnormen. Samen bieden we u een portefeuillebeheer op maat, dat rekening houdt met uw persoonlijke wensen op het vlak van risicotolerantie, asset-allocatie en geografische spreiding.

Voor een uitgebreid en niet-gestandaardiseerd beleggingsaanbod. Een flexibel vermogensbeheer, een aanpak gebaseerd op overtuiging en de beheersing van het risico, waarbij we focussen op het optimaliseren van de prestaties in plaats van louter benchmarking.

Belfius Direct Wealth

Met Belfius Direct Wealth kan u uw beleggingen volledig of gedeeltelijk autonoom beheren volgens uw wensen en hiervoor altijd bij onze experten terecht voor advies. Door hun analyse van uw beleggersprofiel, uw kennis en uw noden vergemakkelijken ze de uitvoering van uw transacties en adviseren ze u over geschikte beleggingen.

Hun grondige kennis van de financiële markten en hun toegang tot de meest recente economische en financiële informatie, vooral dankzij ons partnership met Kepler Cheuvreux, garandeert u een optimale behandeling van de meest complexe beurstransacties, zoals opties of valutatermijntransacties. Uiteraard rekening houdend met uw voorkeuren, uw beleggingsportefeuille en de doelstellingen die u samen met uw adviseur vooropstelde.

Exclusieve diensten, die uw financïele behoeften overstijgen

De kunst van het verzekeren

Als bank-verzekeraar nemen we alle mogelijke risico’s verbonden aan uw levensritme en uw activiteiten, zowel privé als professioneel, voor onze rekening: buitenverblijven, antieke horloges en zelfs, waarom niet, uw polsen! Inderdaad, we verzekeren graag álles wat u nauw aan het hart ligt, uiteraard met de grootste zorg.

Om u de best mogelijke dienstverlening te bieden, werken we samen met verzekeringsmakelaar Qualitass, 100% dochter van Belfius Insurance en dus van Belfius Bank. Gespecialiseerd in verzekeringsadvies en met 25 jaar expertise en ervaring op de teller gaat Qualitass voor een uitmuntende klantentevredenheid.

Mastercard Travel & Lifestyle Services.
Innoverende conciërgediensten openen een nieuwe wereld voor u.

Mastercard® Travel & Lifestyle Services1 organiseert uw exclusieve evenementen en laat u duurzaam van onvergetelijke ervaringen genieten, zowel op reis als bij u thuis. Ervaren Lifestyle Managers staan, 24/7 overal ter wereld, voor u klaar met een vlotte

  • U krijgt toegang tot een uniek aanbod van exclusieve reizen naar droombestemmingen, waarbij ecologie en duurzaamheid gerespecteerd en gestimuleerd worden.
  • Overal ter wereld ontvangt u in een vingerknip zeldzame tickets voor sport- of culturele- evenementen. Een tafel in de drukstbezochte gastronomische hotspots is zo geregeld. U krijgt ook toegang tot onvergetelijke vakantie belevenissen zoals bijvoorbeeld een familiefeest met vuurwerk op het strand of kooklessen in een Italiaanse vakantievilla.
  • Thuis wordt u geïnspireerd door aan de deur geleverde natuurlijke verzorgingsmiddelen, lokaal geteelde voeding, herbruikbare producten en nog veel meer.
  • Via een exclusief digitaal platform kan u deelnemen aan persoonlijke yoga-sessies, sport en fitness workshops en mindfulness programma’s. Of u kan inschrijven op digitale masterclasses van wereldberoemde experten.

De conciërgediensten van Mastercard Travel & Lifestyle Services zorgen voor elke persoonlijke topervaring die u wenst. Zo viert u meer dan ooit het leven!

De kunst aan het firmament

Dankzij de grootste verzameling Belgische kunst van het land en de steun aan Belgisch talent is Belfius de ideale partner om u te begeleiden bij de uitbouw van uw persoonlijke kunstcollectie of bij de instandhouding ervan. Bedachtzaam advies bij een eventuele aankoop, een introductie bij de beste professionele en onafhankelijke experten, de evaluatie van uw bezittingen en uw verkopen, restauratie, de bescherming en het transport van uw waardevolle werken, de toegang tot internationale kunstbeurzen…

En niet te vergeten begeleiding bij uw nalatenschap en de overdracht aan uw nakomelingen, inclusief fiscaal advies.

Exclusieve diensten en producten

De Mastercard World Elite® werd gecreëerd voor onze meest veeleisende klanten en is een onmisbare partner voor al uw verplaatsingen. Ze geeft u toegang tot meer dan 1.000 lounges op de grootste luchthavens over de hele wereld om u een uitstekende ervaring en comfort te bieden. Bovendien komt uw persoonlijke conciërge tegemoet aan uw wensen op het vlak van exclusiviteit, originaliteit en efficiëntie en speelt hij meteen in op uw verwachtingen. Ook in dringende gevallen staat Mastercard u bij, waar u ook bent. Zo hebt u bij verlies of diefstal van uw kaart in een mum van tijd een vervangkaart of cash geld. Want excelleren kent geen grenzen.

Ontdek de Wealth-versie van uw app

Nog beter aangepast!

U het leven makkelijker maken met gepersonaliseerde digitale tools, dat is meer dan een ambitie! Daarom innoveert Belfius voortdurend door producten te ontwikkelen die echt het verschil maken.

Vanaf nu profiteert u van de Wealth-versie van uw app: een exclusieve versie speciaal ontwikkeld om aan uw behoeften te beantwoorden. Met krachtige, unieke functies en geavanceerde diensten. En dat allemaal binnen handbereik.

Een eigentijds digitaal aanbod, een sterke persoonlijke relatie, een proactieve begeleiding en een multi-inzetbare expertise, dat is hoe Belfius Wealth Management het verschil maakt. Een combinatie die ons aanbod werkelijk uniek maakt.

Proef ook van de kunst van een eigentijds beheer.1 De diensten van Mastercard® Travel & Lifestyle Services worden geleverd door Ten Lifestyle Management Ltd. Voorwaarden en condities zijn van toepassing. Meer details via travel.mastercard.com.